fbpx

Escape room Amsterdam

Publieksfavoriet 2019 dichtbij escape room Amsterdam
Escape room Amsterdam

Voor mensen in de buurt van Amsterdam is escape room Almere de beste plek om jouw uitje te houden. Of je nu met je collega’s een geschikte locatie zoekt om jullie onderlinge teamverband te oefenen, op zoek bent naar iets spannends met je vriendengroep of veel zin hebt om met je zus

iets op te lossen: escape room Almere heeft het allemaal! Onder de tijdsdruk van de tikkende klok moet jij met je teamgenoten een raadsel oplossen. En dit is zeker geen makkelijk raadsel, want bij binnenkomst word je al in het verhaal meegetrokken. Dat belooft dus wat!

Escape room Almere is de spannendste kamer dichtbij Amsterdam.

Dat wij op nummer één staan van de spannendste kamers van Amsterdam zegt alweer genoeg waarom jij zeker een keer bij ons moet komen. Escape Room Almere heeft namelijk alles om jouw 60 minuten op lostijd zo spannend mogelijk te maken. 

De verhalen zijn zo gedetailleerd waardoor het bijna lijkt alsof je er volledig in zit. Tel daar de indrukwekkende technische onderdelen als lichten en geluiden en je zal een ervaring hebben die je nog nooit eerder in een escape room hebt gehad. Hierdoor is het volbrengen van de oplossingen nog best moeilijk. 

Een rustige hand en duidelijke teamverdeling is daarbij dan ook zeker niet overbodig. Jullie willen toch ook de beste zijn?

Bij escape room Amsterdam word je helemaal in het verhaal gezogen en zal jij tijdens de 60 minuten opsluiting maar doel hebben voor één ding: het oplossen van de puzzel. Het gaat zeker een uitdaging worden, maar het is zeker mogelijk om het op te lossen. 

Doordat de escape room een goede mix is van spanning, sensatie, teamverband en een verhaal dat iedereen interessant vindt, is het perfect voor een uitje met kleine en grote teamverbanden.

Escape room Amsterdam
Escape room Amsterdam
Escape Room Amsterdam

De spannende nummer 1 kamer in de buurt van escape room Amsterdam!

Ga het avontuur aan en stap een onbekende misdaadthriller in. Zoek uit wat er gebeurd is en kom er gezamenlijk achter hoe alle puzzels opgelost moeten worden. Eén ding is zeker: vanaf dat je boekt zul je worden meegenomen in het verhaal wat al enkele dagen voordat je ons bezoekt begint, een persoon neemt contact met u op, en jullie zitten dan al compleet in het spannendste verhaal ooit. Escape room Amsterdam is dan ook zeker geschikt voor puzzelaars van het eerste uur en Sherlock Holmes in de dop.

Zoek dus niet verder naar een activiteit met jouw collega’s, vrienden, familie of met je partner, escape room dichtbij Amsterdam is geschikt voor iedereen. De escape room is goed te bereiken met de auto en vind je voor de deur gratis parkeerplaatsen. 

Prik dus snel een datum en boek de kamer voor het te laat is. Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van escape room in de buurt van Amsterdam te pakken heeft. En met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet. 

Zoek dus niet verder naar een activiteit met jouw collega’s, vrienden, familie of met je partner, escape room Almere is geschikt voor iedereen. De escape room is goed te bereiken met de auto en vind je voor de deur gratis parkeerplaatsen. Prik dus snel een datum en boek de kamer voor het te laat is. 

Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van escape room Almere te pakken heeft. En met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet. 

Escape room Amsterdam
Scroll naar top