Escape room Bussum

De spannendste escaperoom van Bussum

Met escape room Bussum snap je in een spannend verhaal die je van de eerste tot de laatste minuut meesleept. Met jouw team van minimaal drie tot maximaal zes spelers ga jij de spannendste escape room van Almere betreden. 

Het verhaal van onze spannendste en meest sensationele kamer is een kruising tussen een misdaadthriller en een interactieve detective. Door de inrichting en technische ondersteuning lijkt het dan ook bijna alsof je zelf in het verhaal meespeelt. 

Let erop: de minimale leeftijd voor het betreden van escape room Bussum is 16 jaar en ouder. De verhaallijnen zijn in het Nederlands of Engels en door het gebruik van bijpassende geluiden en lichten kan het als eng ervaren worden.

Logo casino mortale
Play Video

Met escape room Bussum giert de adrenaline door je lijf

Stel je voor: de tikkende klok, puzzels die niet opgelost lijken en de verhaallijn die gewoon doorgaat. Dat zijn de beste ingrediënten van de spannende escape room Bussum.  

De kamer is perfect voor iedereen die niet vies is van het oplossen van puzzels en daarom zeker de moeite waard om escape room Bussum voor jou en je collega’s, voetbalteam, vriendengroep of bij je vrijgezellenfeest te boeken.

Waar alleen de meeste escape rooms stoppen, doen wij er een schepje bovenop met een realistische inrichting, geluiden en bewijzen over de kamer verspreid. Deze zestig minuten gaan ook zeker niet makkelijk worden en wordt deze kamer zelfs gezien als moeilijkheidsgraad  **** moeilijk. 

Stalen zenuwen en een steady hand zijn dus zeker handig bij het betreden van de spannendste kamer van Flevoland.

Bloodvlek
Hacker met playing card in front of face with 1-omega-1, escape room bussum 

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Escape room nabij Bussum vind je in Almere en is goed te bereiken met de auto. Met de gratis parkeerplekken voor de deur en de aangename ligging is deze escape room voor iedereen in de omgeving van Almere geschikt. 

Of je nu een activiteit voor een bedrijfsuitje zoekt, een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of voor de teambuilding: escape room Bussum helpt je hier graag bij! De vraag is alleen. Durf jij het avontuur aan?

Onze escaperooms zijn ontworpen, geschreven en geregisseerd door Bram Koedam van In De Speelhal.

Scroll to Top