ADRES
SOCIALE LINKS

Josephine Bakerstraat

2 - 1311 GA - Almere

+31645752570

  • Google+
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
Casino Mortale publieksfavoriet 2019

KvK: 65020030 VAT: NL8559.48.723.B01

General terms and conditions Algemene voorwaarden © 2019 by skyhighescaperoom.nl

Stel je dit voor bij Escape room nabij Emmeloord: je betreedt een kamer, de tijd begint te tikken en opeens lijk je in een opwindend misdaadverhaal te zijn gestapt. En je speelt zelf een rol Dit is in het kort wat je bij Escape room in Almere kunt verwachten. Spannende geluiden en lampen vullen de kamer en de tijd tikt alsmaar verder. Gaat het jullie lukken om alle puzzels op te lossen en de kamer op tijd te verlaten? Al velen gingen je voor, maar van weinig is er nog iets gezien of gehoord...

Dit is natuurlijk niet waar, maar staat de kamer wel bekend om haar moeilijke en bijna onoplosbare puzzels. Het lukt maar 45% van alle teams om de kamer op tijd te verlaten en zichzelf te kronen tot winnaar van Escape room nabij Emmeloord. Zo heb je een hele hoop stalen zenuwen nodig en een goed team die je gaat helpen bij het behalen van de kamer. Teams kunnen al vanaf drie personen en tot en met zes personen. Uiteraard hanteren wij de minimumleeftijd van 16 jaar doordat de kamer ook als eng ervaren kan worden.

Duur: 60 min. - Moeilijkheidsgraad: **** - Personen: 3-6 - Taal: Nederlands of Engels 

 

Escape room nabij Emmeloord voor al jouw uitjes

Escape room nabij Emmeloord is niet alleen heel spannend, maar leer je er ook heel veel. Zo leer je hoe het is om met jouw team onder tijdsdruk te werken, wat iemand zijn sterke eigenschappen is – is iemand misschien heel slim of juist nieuwsgierig en kijkt diegene verder dan waar de rest stopt – en hoe jullie samen tot de oplossing komen. Hierdoor is het geschikt voor al jouw teamuitjes met je collega’s, projectgroep, klas of hockeyteam te doen.

 

De kamer heeft alle ingrediënten om de verhaallijn nog realistischer te lijken. Van telefoongesprekken die opeens stoppen, halfgevulde glazen op tafel, een half bespeelde pokertafel en vooral veel hints en puzzels over de kamer verspreidt. Wie lukt het om uit de spannendste kamer van Flevoland te breken? Door de hoge reviews van Escapetalk.nl en Escaperoomnederland.nl lukt het ons om de spannendste Escape room nabij Emmeloord van Nederland te hebben.

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Escapetalk.nl 9.6 en Escaperoomnederland.nl 9.6

Publieksfavoriet 2019 volgens escapetalk.nl

Wij verwelkomen u graag in onze Escape room nabij Emmeloord en kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken die voor het gebouw aanwezig zijn. Een goede plek om met uw team af te spreken of na te praten over de spannende Escape room nabij Emmeloord. Of wellicht zelfs het vieren van het op tijd uitbreken, wie zal het lukken?

 

Het bloedstollende avontuur vind je in de omgeving van Almere en geeft het je het idee alsof je zelf in het verhaal meespeelt. Door onze speciale technieken en het gevoel alsof midden in een film zit, is Escape room nabij Emmeloord een kamer waar je nog lang over na zal praten!