Escape room Emmeloord

Publieksfavoriet 2019 dichtbij escape room Emmeloord

De moeilijke kamer dichtbij Emmeloord, Sky High escape room Almere

Dit is natuurlijk niet waar, maar staat de kamer wel bekend om haar moeilijke en bijna onoplosbare puzzels. Het lukt maar 49% van alle groepen  om de kamer op tijd te verlaten en zichzelf te kronen tot winnaar van nabij Escape room Emmeloord. 

Sky High Almere heeft alle ingrediënten..

Zo heb je een hele hoop stalen zenuwen nodig en een goed team die je gaat helpen bij het behalen van de kamer. Teams kunnen al vanaf drie personen en tot en met zes personen. Uiteraard hanteren wij de minimumleeftijd van 15 jaar doordat de kamer ook als eng ervaren kan worden.

Dichtbij Escape room Emmeloord voor al jouw uitjes

Zo leer je hoe het is om met jouw groep  onder tijdsdruk te werken, wat iemand zijn sterke eigenschappen is – is iemand misschien heel slim of juist nieuwsgierig en kijkt diegene verder dan waar de rest stopt – en hoe jullie samen tot de oplossing komen.

Verhaal, Spanning en vooraf contact...

De kamer heeft alle ingrediënten om de verhaallijn nog realistischer te lijken. Van SMS berichten die je opeens krijgt van een onbekend persoon, die je vooraf de beleving al helemaal mee neemt in het verhaal, halfgevulde glazen op tafel, een half bespeelde pokertafel.

Wie lukt het om uit de spannendste kamer van Flevoland te breken?

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Wij verwelkomen u graag in onze Escape room nabij Emmeloord en kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken die voor het gebouw aanwezig zijn.

PainKiller of Casino Mortale het verhaal is .....

Het bloedstollende avontuur vind je in de omgeving van Almere en geeft het je het idee alsof je zelf in het verhaal meespeelt. Door onze speciale technieken en het gevoel alsof midden in een film zit, is Escape room nabij Emmeloord een kamer waar je nog lang over na zal praten!

Onze escaperooms zijn ontworpen, geschreven en geregisseerd door Bram Koedam van In De Speelhal.

recensie escape room, escape room heerenveen, escape room zwolle, escape room kampen

Scroll naar boven