Escape room Emmeloord

Publieksfavoriet 2019 dichtbij escape room Emmeloord

Escape room Emmeloord

Stel je dit voor dichtbij Escape room Emmeloord: je betreedt een kamer, de tijd begint te tikken en opeens lijk je in een opwindend misdaadverhaal te zijn gestapt. En je speelt zelf een rol.

Dit is in het kort wat je bij Escape room in Almere kunt verwachten. Spannende geluiden en lampen vullen de kamer en de tijd tikt alsmaar verder. Gaat het jullie lukken om alle puzzels op te lossen en de kamer op tijd te verlaten? Al velen gingen je voor, maar van weinig is er nog iets gezien of gehoord…

Logo casino mortale
Play Video

Dit is natuurlijk niet waar, maar staat de kamer wel bekend om haar moeilijke en bijna onoplosbare puzzels. Het lukt maar 49% van alle groepen  om de kamer op tijd te verlaten en zichzelf te kronen tot winnaar van Escape room Emmeloord. 

Zo heb je een hele hoop stalen zenuwen nodig en een goed team die je gaat helpen bij het behalen van de kamer. Teams kunnen al vanaf drie personen en tot en met zes personen. Uiteraard hanteren wij de minimumleeftijd van 16 jaar doordat de kamer ook als eng ervaren kan worden.

Dichtbij Escape room Emmeloord voor al jouw uitjes

Zo leer je hoe het is om met jouw groep  onder tijdsdruk te werken, wat iemand zijn sterke eigenschappen is – is iemand misschien heel slim of juist nieuwsgierig en kijkt diegene verder dan waar de rest stopt – en hoe jullie samen tot de oplossing komen. 

Hierdoor is het geschikt voor al jouw teamuitjes met je collega’s, projectgroep, bedrijfs uit, team uitje, klas uitje of hockeyteam te doen.

De kamer heeft alle ingrediënten om de verhaallijn nog realistischer te lijken. Van SMS berichten die je opeens krijgt van een onbekend persoon, die je vooraf de beleving al helemaal mee neemt in het verhaal, halfgevulde glazen op tafel, een half bespeelde pokertafel.

 Wie lukt het om uit de spannendste kamer van Flevoland te breken? 

Escape room Emmeloord
Bloodvlek
Hacker met playing card in front of face with 1-omega-1, escape room emmeloord 

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Wij verwelkomen u graag in onze Escape room nabij Emmeloord en kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplekken die voor het gebouw aanwezig zijn. 

Het bloedstollende avontuur vind je in de omgeving van Almere en geeft het je het idee alsof je zelf in het verhaal meespeelt. Door onze speciale technieken en het gevoel alsof midden in een film zit, is Escape room nabij Emmeloord een kamer waar je nog lang over na zal praten!

Escape room Emmeloord
Scroll to Top