Escape room Hilversum

Publieksfavoriet 2019 Award, dichtbij escape room Hilversum

Vanaf de eerste stap in escape room Hilversum sta je meteen vol adrenaline in het spel. De deur sluit en de tijd begint te tikken. Je hebt 60 minuten om een bloedstollend raadsel op te lossen waarbij realiteit en fictie niet meer te onderscheiden is. 

Bij Sky High escape room Almere word jij getest op je concentratie, focus, snelle denkvermogen en het werken in teamverband. Lukt het jou om onder alle omstandigheden en druk het raadsel op te lossen? 

Sky high live video escape room online - Online escape room
Video afspelen

het perfecte uitje!

Voor iedereen in omgeving Hilversum is Sky High in Almere de beste plek voor het organiseren van een uitje. Iedereen heeft tegenwoordig de spanning wel meegemaakt van een escape room: je krijgt een verhaal te horen en binnen de tijd moet je het raadsel en verschillende kleine puzzels opgelost hebben. 

Escape room nabij Hilversum heeft alles in huis om het verhaal nog spannender en realistischer te maken dan andere escape rooms. Zo hoor je precies de juiste geluiden bij het verhaal en met innovatieve technische ondersteuningen zullen jij en je teamgenoten kippenvel op jullie armen krijgen. 

escape room hilversum

De nummer 1 escape room van Flevoland!

Spanning en sensatie zorgen ervoor dat jij je teamgenoten nog beter leert kennen, en daarom is Escape room Hilversum het perfecte uitje voor met je collega’s, je voetbalteam, klasgenoten, vriendengroep en zelfs bij een vrijgezellenfeest. Als jouw groep bestaat uit minimaal drie en maximaal zes personen.

 Al velen mensen gingen je voor en hebben de escape room ook zeer goed gescoord. Met een review van 9.1 op Escapetalk.nl en een 9.6 op Escaperoomnederland.nl ben jij verzekerd van een spannende escape room. Met een moeilijkheidsgraad van vier sterren is deze escape room ook zeker niet weggelegd voor beginnelingen, al is het dan wel een grote uitdaging!

brengt het verhaal tot leven!

Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van escape room te pakken heeft. En met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet.

escape room loosdrecht, escape room kinderfeestje hilversum, escape room baarn, escape room amersfoort, escape room coronel,escape room utrecht, escaperoom baarn

Onze escaperooms zijn ontworpen, geschreven en geregisseerd door Bram Koedam van In De Speelhal.
Scroll naar boven