fbpx

Escape room Hilversum

Publieksfavoriet 2019 dichtbij escape room Hilversum
Escape room Hilversum

Vanaf de eerste stap in escape room Hilversum sta je meteen vol adrenaline in het spel. De deur sluit en de tijd begint te tikken. Je hebt 60 minuten om een bloedstollend raadsel op te lossen waarbij realiteit en fictie niet meer te onderscheiden is. 

Bij Sky High escape room  word jij getest op je concentratie, focus, snelle denkvermogen en het werken in teamverband. Lukt het jou om onder alle omstandigheden en druk het raadsel op te lossen? 

Met Escape room nabij Hilversum heb jij het perfecte uitje

Voor iedereen in omgeving Hilversum is Sky High in Almere de beste plek voor het organiseren van een uitje. Iedereen heeft tegenwoordig de spanning wel meegemaakt van een escape room: je krijgt een verhaal te horen en binnen de tijd moet je het raadsel en verschillende kleine puzzels opgelost hebben. 

Escape room nabij Hilversum heeft alles in huis om het verhaal nog spannender en realistischer te maken dan andere escape rooms. Zo hoor je precies de juiste geluiden bij het verhaal en met innovatieve technische ondersteuningen zullen jij en je teamgenoten kippenvel op jullie armen krijgen. 

Het verrassende verhaal heeft alles om jullie op jullie benen te laten shaken en uiteindelijk te stuiteren van de adrenaline. Halen jullie het om de oplossing binnen een uur te vinden?

Escape room Hilversum
Escape room Hilversum
Escape Room Hilversum - Sky High Escape Room Almere - Casino Mortale

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Spanning en sensatie zorgen ervoor dat jij je teamgenoten nog beter leert kennen, en daarom is Escape room nabij Hilversum het perfecte uitje voor met je collega’s, je voetbalteam, klasgenoten, vriendengroep en zelfs bij een vrijgezellenfeest. Als jouw groep bestaat uit minimaal drie en maximaal zes personen. 

 Al velen mensen gingen je voor en hebben de escape room ook zeer goed gescoord. Met een review van 9.5 op Escapetalk.nl en een 9.6 op Escaperoomnederland.nl ben jij verzekerd van een spannende escape room. Met een moeilijkheidsgraad van vier sterren is deze escape room ook zeker niet weggelegd voor beginnelingen, al is het dan wel een grote uitdaging!

Boek snel een kamer voor jou en je team en ervaar de spannendste escape room die jullie ooit gedaan hebben. Indien de groep groter of kleiner is, kun je ons altijd contacteren via het telefoonnummer op onze site. Het boeken van een kamer doe je ook eenvoudig op onze site.

Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van escape room Almere te pakken heeft. En met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet.

Escape room Hilversum
Scroll naar top