ADRES
SOCIALE LINKS

Josephine Bakerstraat

2 - 1311 GA - Almere

+31645752570

  • Google+
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
Casino Mortale publieksfavoriet 2019

KvK: 65020030 VAT: NL8559.48.723.B01

General terms and conditions Algemene voorwaarden © 2019 by skyhighescaperoom.nl

Een nog spannendere escape room dan escape room Lelystad ga je niet snel tegenkomen! Met de titel ‘de spannendste escape room van Flevoland’ en alleen maar reviews vol lof over de kamer, is ontsnappen moeilijker dan je denkt. De verhaallijn neemt je bij binnenkomst meteen mee en zal je al meteen de echte detective in je naar boven halen. Met een ontspanningspercentage van 45% begrijp je: deze kamer is een hele uitdaging. Des temeer leuker om de bloedstollende verhaallijn te doorbreken en de kamer te ontsnappen!

Duur: 60 min. - Moeilijkheidsgraad: **** - Personen: 3-6 - Taal: Nederlands of Engels 

 

Escape room nabij Lelystad neemt je helemaal mee in het verhaal

De klok zal al tikkend het decor bieden voor jouw stress tijdens de escape room. Je teamgenoten moeten zeker van hogere huizen komen, willen jullie gezamenlijk tot een oplossing komen. Escape room nabij Lelystad zuigt je namelijk helemaal in het verhaal met bijpassende geluiden, lichten en muziek. De Engelstalige kamer is helemaal ingericht om realiteit en fictie door elkaar te halen. Ga op onderzoek uit en kijk eens naar dingen waar je normaal gesproken niet zo naar kijkt, bij Escape room nabij Lelystad is niets wat het lijkt.

 

Je zal zelf een rol spelen in het meespelende en ietwat opwindende verhaal waardoor je adrenaline door je lichaam jaagt. Met kippenvel in je nek en een scherpe blik op alles wat je ziet en hoort, zal de tijd voor je omvliegen. Omdat dit soort situaties altijd laten zien hoe jij als teamspeler bent, biedt escape room Lelystad de beste plek om een bedrijfsuitje met collega’s of teamgenoten te plannen. Elkaar in een ander licht zien en gefocust op eenzelfde doel kun je deze spirit ook mee terug nemen naar de werkvloer. Een escape room is dus niet alleen voor je plezier, spanning en sensatie, je leert er ook nog eens heel veel van!

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Escapetalk.nl 9.6 en Escaperoomnederland.nl 9.6

Publieksfavoriet 2019 volgens escapetalk.nl

Maar naast je bedrijfsuitje is escape room Lelystad ook voor andere groepen geschikt. Vriendengroepen, families, collega’s, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en zelfs klasgenoten kunnen deelnemen aan de spannende escape room Lelystad. Het enige dat hierbij geldt is dat je minimaal drie en maximaal zes deelnemers kunt hebben en iedereen minstens 16 jaar oud is. De escape room heeft een moeilijkheidsgraad van drie sterren dus verwacht dan ook zeker dat jouw hersenen zullen kraken bij het oplossen van de raadsels!

 

Met gratis parkeerplekken voor de deur en een locatie in Almere die goed te bereiken is, is escape room Lelystad perfect om daar jouw volgende uitje te organiseren. Speel de rol in jullie eigen verhaal en los het zenuwslopende raadsel op. Gaat het jou lukken om het raadsel en de puzzels binnen 60 minuten op te lossen? Boek dan nu een kamer via de site!