Escape room Lelystad

Publieksfavoriet 2019, dichtbij escape room Lelystad
Escape room Lelystad

Een nog spannendere escape room dan escape room Lelystad ga je niet snel tegenkomen!

Met de titel  ‘de spannendste escape room van Flevoland’  en alleen maar reviews vol lof over de kamer, is ontsnappen moeilijker dan je denkt. 

De verhaallijn neemt je bij binnenkomst meteen mee en zal je al meteen de echte detective in je naar boven halen.

Met een ontspanningspercentage van 49% begrijp je: deze kamer is een hele uitdaging. Des temeer leuker om de bloedstollende verhaallijn te doorbreken en de kamer te ontsnappen!

Sky high live video escape room online - Online escape room
Video afspelen

Dichtbij Escape room Lelystad is het verhaal alles!

Escape room nabij Lelystad zuigt je namelijk helemaal in het verhaal met bijpassende geluiden, lichten en muziek. 

Je zal zelf een rol spelen in het meespelende en ietwat opwindende verhaal waardoor je adrenaline door je lichaam jaagt. Met kippenvel in je nek en een scherpe blik op alles wat je ziet en hoort, zal de tijd voor je omvliegen. 

Elkaar in een ander licht zien en gefocust op eenzelfde doel kun je deze spirit ook mee terug nemen naar de werkvloer. Een escape room is dus niet alleen voor je plezier, spanning en sensatie, je leert er ook nog eens heel veel van!

Erg leuk uitje voor verschillende groepen.

Doordat de escape room een goede mix is van spanning, sensatie, teamverband en een verhaal dat iedereen interessant vindt, is het perfect voor een uitje met kleine en grote teamverbanden.

Escape room Lelystad
Bloodvlek
Hacker met playing card in front of face with 1-omega-1, escape room Lelystad 

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Maar naast je bedrijfsuitje is escape room Lelystad ook voor andere groepen geschikt. Vriendengroepen, families, collega’s, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en zelfs klasgenoten kunnen deelnemen aan de spannende escape room Lelystad.

Het enige dat hierbij geldt is dat je minimaal drie en maximaal zes deelnemers kunt hebben en iedereen minstens 16 jaar oud is. De escape room heeft een moeilijkheidsgraad van vier sterren dus verwacht dan ook zeker dat jouw hersenen zullen kraken bij het oplossen van de raadsels!

Zoek dus niet verder naar een activiteit met jouw collega’s, vrienden, familie of met je partner, escape room Almere is geschikt voor iedereen. De escape room is goed te bereiken met de auto en vind je voor de deur gratis parkeerplaatsen.

Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van escape room Almere te pakken heeft. En met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet.

Escape room Lelystad
Scroll naar top