fbpx

Escape room Muiden

De spannendste escaperoom van Muiden
Escape room Muiden

Dichtbij Escape room Muiden is de plek waar het allemaal gebeurd. Dit is geen normale wereld, maar stap je in een kamer waar realiteit niet meer van fictie te onderscheiden is. 

 Jullie stappen namelijk niet zomaar een Escape room in, maar bij het casino waar alles gebeurt. En dan hebben we het niet over de blackjack en pokerspellen. Een wereld vol liefde, misdraad, intrige en zelfs de dood. 

De ontsnappingskans dichtbij Escape room Muiden is 49%

Bij deze escape room  word je helemaal in het verhaal gezogen en zal jij tijdens de 60 minuten opsluiting maar doel hebben voor één ding: het oplossen van de puzzel. Het gaat zeker een uitdaging worden. 

Doordat de escape room een goede mix is van spanning, sensatie, teamverband en een verhaal dat iedereen interessant vindt, is het perfect voor een uitje met kleine en grote teamverbanden.

Escape room Muiden
Escape room Muiden
escape room muiden

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Voor iedereen die van escape rooms houdt of een fan is van de bekende misdaad thrillers, is het zeker de moeite waard om deze kamer te boeken. 

Escape room nabij Muiden is geschikt als groep, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het is heel gemakkelijk te bereiken en kan er voor de deur gratis geparkeerd worden.

Escape room Muiden
Scroll naar top