Escape room Muiden

De spannendste filmische 2.0 beleving van nu!

dichtbij escape room Muiden

Dit is geen normale escape room Muiden, maar stap je in een kamer waar realiteit niet meer van fictie te onderscheiden is. Jullie stappen namelijk niet zomaar een kamer in, maar bij een ondergronds casino waar van alles gaat gebeuren.

En dan hebben we het niet over de blackjack en pokerspellen, een wereld vol liefde, misdraad, intrige en zelfs de dood.  Jullie zullen deze spannende en uitdagende escape moeten aan gaan en volledig gaan ervaren… En redden jullie het binnen de krappe tijd.

De ontsnappingskans is maar 47% bij Escape Room Muiden

Nabij escaperoom  Muiden word je helemaal in het verhaal gezogen en zal jij tijdens de 60 minuten opsluiting maar doel hebben voor één ding: het oplossen van de puzzel.

Het gaat zeker een uitdaging worden, door dat de escaperoom een goede mix is van spanning, sensatie, filmische ervaring en leuke beleving met je teamverband en een verhaal dat iedereen interessant zal vinden.

Bloodvlek
escape room muiden

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Voor iedereen die van escaperooms houdt of een fan is van de bekende misdaad thrillers, is het zeker de moeite waard om deze kamer te boeken. 

Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van escaperoom te pakken heeft, en met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet. 

Spannend en uitdagend uitje voor iedereen!

Zoek dus niet verder naar een activiteit met jouw collega’s, vrienden of familie, deze escape room nabij  Muiden is de  beleving die geschikt is voor iedereen.Sky High escape room Almere is goed te bereiken met de auto en vind je voor de deur gratis parkeerplaatsen.

Scroll naar top