ADRES
SOCIALE LINKS

Josephine Bakerstraat

2 - 1311 GA - Almere

+31645752570

  • Google+
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
Casino Mortale publieksfavoriet 2019

KvK: 65020030 VAT: NL8559.48.723.B01

General terms and conditions Algemene voorwaarden © 2019 by skyhighescaperoom.nl

Escape room nabij Naarden is geen escape room die je wellicht bekend bent. Hier lijkt het namelijk alsof je zelf meespeelt in het verhaal! Bij binnenkomst stap je meteen in de spannende en meeslepende verhaallijn die maar op één manier te volbrengen is: door het oplossen van puzzels en de moord op te lossen. Haal je innerlijke Sherlock Holmes naar voren en speel mee bij deze spannende, maar sensationele Escape room nabij Naarden. Trommel het beste team uit en ga de uitdaging aan. De escape room heeft een moeilijkheidsgraad van drie sterren, dus het wordt absoluut geen eitje!

Duur: 60 min. - Moeilijkheidsgraad: **** - Personen: 3-6 - Taal: Nederlands of Engels 

 

Escape room nabij Naarden is voor alle speurneuzen en liefhebbers van thriller

 

Zodra de deur achter je dicht gaat, begint de tijd te lopen. Zestig minuten op de klok, en de kamer vult zich langzaam vol met spannende geluiden, lampen en technische hoogstandjes. Het lijkt bijna alsof je zelf in de spannende wereld van Escape room nabij Naarden zit en er is geen verschil meer tussen fictie en realiteit. De escape room is er voor alle detectives in de dop die maar al te graag een sensationeel misdaadthriller wil oplossen. Opgeven heeft geen zin, want je zal vol adrenaline alle puzzels willen oplossen. Stalen zenuwen zijn dan ook zeker belangrijk bij het betreden van Escape room nabij Naarden!

 

Met hoge reviews en alleen maar lof over de kamer begrijp je: deze kamer mag je zeker niet overslaan! Dit is next level voor mensen die escape rooms al gewend zijn en waar die kamers stoppen, geeft Escape room nabij Naarden er een flinke schep bovenop. Een bezoek aan een spannende kamer is perfect voor als je het teamverband van je team, klas of collega’s wil verbeteren. Binnen zestig minuten moet je met iedereen samenwerken en leer je hoe je op jouw teamgenoten kunt steunen. Dat maakt het niet alleen een gezellige middag, maar ook een hele leerzame dag.

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Escapetalk.nl 9.6 en Escaperoomnederland.nl 9.6

Publieksfavoriet 2019 volgens escapetalk.nl

Escape room nabij Naarden is geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, klassen, families en zelfs voor het verbeteren van de teambuilding. Als jij een team bij elkaar kan krijgen van minimaal drie tot maximaal zes personen, is de escape room Naarden uitermate geschikt voor jullie activiteit!

 

De escape room Naarden is geen normale escape room, maar heeft het meer weg van een film waar je opeens in komt. En dat gewoon vlakbij het centrum van Almere! Het is heel eenvoudig de kamer te bereiken en voor de deur zijn er gratis parkeerplekken aanwezig waar je met je team kunt afspreken. Ga het spannende avontuur aan en los de moeilijke puzzel binnen de tijd op. Velen gingen je al voor, maar met een slagingspercentage van 45% begrijp je, dit is voor de echte speurneuzen onder ons!