fbpx

Escape room Naarden

Publieksfavoriet 2019 dichtbij escape room Naarden
Escape room Naarden

Bij binnenkomst stap je meteen in de spannende en meeslepende verhaallijn die maar op één manier te volbrengen is: door het oplossen van puzzels en de moord op te lossen. 

Haal je innerlijke Sherlock Holmes naar voren en speel mee bij deze spannende, maar sensationele Escape room nabij Naarden. Trommel het beste team uit en ga de uitdaging aan.

Dichtbij Escape room Naarden is voor alle speurneuzen en liefhebbers van thriller

Zodra de deur achter je dicht gaat, begint de tijd te lopen. Zestig minuten op de klok, en de kamer vult zich langzaam vol met spannende geluiden, lampen en technische hoogstandjes. 

Het lijkt bijna alsof je zelf in de spannende wereld van dichtbij Escape room  Naarden zit en er is geen verschil meer tussen fictie en realiteit. De escape room is er voor alle detectives in de dop die maar al te graag een sensationeel misdaadthriller wil oplossen. 

 

Escape room Naarden
Escape room Naarden
escape room naarden -sky high escape room - casino mortale

De spannendste nummer 1 escape room van Flevoland!

Escape room nabij Naarden is geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen, klassen, families en zelfs voor het verbeteren van de teambuilding. 

Als jij een team bij elkaar kan krijgen van minimaal drie tot maximaal zes personen, is de escape room Naarden uitermate geschikt voor jullie activiteit!

Ga het spannende avontuur aan en los de moeilijke puzzel binnen de tijd op. Velen gingen je al voor, maar met een slagingspercentage van 49% begrijp je, dit is voor de echte speurneuzen onder ons!

Scroll naar top