escape room nieuws

Escape room nieuws: Awards, Media aandacht, Nieuwtjes

De spannendste escaperoom van Almere

Escape room Nieuws, is onze pagina om alle media aandacht te tonen. Daar zijn we heel erg blij mee. Onderstaand zie je de verschenen publicaties en/of vermeldingen over Sky High Escape Rooms Almere en de Escape Room Casin0 Mortale.en onze nieuwe kamer PainKiller. En natuurlijk onze volgende projecten.

Bullseye Award Beste Remote Escape Room 2021

Gefeliciteerd met het winnen van de “Silver” Award in Bullseye Award – Player’s Choice voor:

Remote Escape Room nieuws categorie voor je Casin0 Mortale Online – spel.

We stellen uw deelname en steun aan dit evenement zeer op prijs. Bijgevoegd is uw onderscheidingsteken, dus “draag” het trots!

Je hebt daar veel toegewijde fans! Nogmaals gefeliciteerd met uw prestatie en een gelukkig nieuwjaar!

Volledige Review: www.escapetheroomers.com
Beste Remote Play International Award 2020

Met een van de meest grondig uitgewerkte verhaalwerelden van elk spel dat we ooit hebben gespeeld, verspilt Casin0 Mortale geen tijd om wannabe criminelen het spannende leven van een medeplichtige overval in te slepen. Dagen voordat de inbraak zal plaatsvinden, neemt een mysterieus contact, alleen bekend als One-Omega-One, contact op met instructies en essentiële informatie. Hij is de tussenpersoon voor Nancy Martin, de radeloze weduwe van de voormalige eigenaar van Casin0 Mortale Freddy Martin, en het team dat zal helpen de band aan toonder terug in haar handen te krijgen.

Samen met de pre-game contacten, wordt een lokale krant gevonden die niet alleen de ontwikkeling van de verhalenwereld bevordert, maar ook een voorproefje geeft van de hilarisch creatieve humor van de locaties. Al deze details voordat het eigenlijke spel zelfs maar begint, gecombineerd met het rijke verhaal tijdens de daadwerkelijke ervaring, creëren een werkelijk indrukwekkend, vermakelijk en boeiend verhaal.

Volledige Review: www.escapeauthority.com
Sky High escape Rooms - Casin0 Mortale Trailer - Escape room nieuws
Bram Koedam Game Designer - escape room nieuws

Bram Koedam – in de media – schrijver, game designer, regisseur, leraar, vader, podcaster en vooral een taal communist.

Escape Flevo Challenge 2019
Escape Flevo Challenge 2019 Trailer
Op 23 november 2019 gaat er iets unieks gebeuren in Escape room nieuws. Op deze dag bundelen de drie beste escaperooms van Flevoland hun krachten en bieden zij de EscapeFlevoChallenge aan.
Zes teams gaan deze dag de strijd met elkaar aan om de felbegeerde EscapeFlevoCup te bemachtigen!
Op deze dag spelen zij met 4-6 man; The Illusionist in Zeewolde, Casin0 Mortale in Almere en Emmelocked in Emmeloord en strijden ze niet alleen om uit de bewuste escaperoom te komen, maar ook om de snelste van de dag te zijn!
Welk team werkt het beste samen? Welk team blijft onder druk efficiënt communiceren? Welk team is een geoliede Escape machine?
Zit jij in hét team die deze uitdaging aangaat?
Sky High escape room nieuws - heeft de Publieksfavoriet 2019 gewonnen.

Groot escape room nieuws: We pakken ieder jaar 1 september als peildatum genomen en kijken dan tot een jaar terug in onze database. Alle reviews in die periode tellen mee. Daarnaast bepalen we elk jaar een minimaal aantal reviews en score en vinden we ook dat het aantal stemmen wat zwaarder mee moet tellen. 

Publieksfavoriet 2019 Award in de media
RTL 4 - 5 uur Live Tv Show - Hugo Kennis verteld over Casin0 Mortale.

Hogo Kennis wel bekend als tv kok in de media, winnaar van expeditie Robinson 2019, en als presentator kwam samen met zijn team. escapen bij sky high escape rooms. En hij had een erg leuke ervaring, daar verteld hij over op RTL 4 bij de 5 uur show, en wat hij moest doen om binnen te komen…… Kunnen jullie dit beter?

Wat we jammer vinden is dat Hugo onze kamer en een schrikmoment hebben gefilmd, en dit niet kenbaar hebben gemaakt bij ons, en dat we dit terug konden zien op RTL 4 en we zijn nooit in kennis gesteld zijn dat er beelden van onze escape room op TV  zouden worden getoond.

Hier onze nieuwe Teaser en Trailer van onze Nieuwe Kamer PainKiller

Escape Room Nieuws!      Onze nieuwe kamer is klaar!

Psychiater Alfred S. Milgram heeft een beruchte reputatie. Hij geneest patiënten die door iedereen waren opgegeven, maar wel met behulp van experimentele medicatie en een wel heel intieme relatie met zijn cliënten. Toch sloeg de behandeling van één patiënt niet aan: De enigmatische Jules Early.

Kun jij de vriend zijn die Jules nodig heeft? Verplaats je in zijn wereld, voel zijn pijn en ontdekt zelf wie jij echt bent: Een vriend…of vijand?

Painkiller is een psychologische thriller in de vorm van een interactieve verhaal gedreven escape room.  

Onze escaperooms zijn ontworpen, geschreven en geregisseerd door Bram Koedam van In De Speelhal.

Scroll naar boven