fbpx

Escape room Utrecht

Publieksfavoriet 2019 award! dichtbij escape room Utrecht.
Escape room Utrecht

Voor mensen dichtbij escape room Utrecht is er in Almere de beste plek om jouw uitje te houden. 

Onder de tijdsdruk van de tikkende klok moet jij met je teamgenoten een raadsel oplossen. En dit is zeker geen makkelijk raadsel, want bij binnenkomst word je al in het verhaal meegetrokken. Dat belooft dus wat!

De spannende kamer dichtbij Escape Room Utrecht.

Sky High Escape Room Almere heeft namelijk alles om jouw 60 minuten op lostijd zo spannend mogelijk te maken. 

De verhalen zijn zo gedetailleerd waardoor het bijna lijkt alsof je er volledig in zit. Tel daar de indrukwekkende technische onderdelen als lichten en geluiden en je zal een ervaring hebben die je nog nooit eerder in een escape room hebt gehad. 

Dichtbij escape room Utrecht word je helemaal in het verhaal gezogen en zal jij tijdens de 60 minuten opsluiting maar doel hebben voor één ding: het oplossen van de puzzel en binnen de tijd. Het gaat zeker een uitdaging worden, maar het is zeker mogelijk om het op te lossen. 

Doordat de beleving een goede mix is van spanning, sensatie, teamverband en een verhaal dat iedereen interessant vindt, is het perfect voor een uitje met kleine en grote teamverbanden.

Escape room Utrecht
Escape room Utrecht
escape Room Utrecht - Sky High escape room Almere - Casino Mortale

Publieksfavoriet 2019 Award van Escapetalk.nl

Ga het avontuur aan en stap een onbekende misdaadthriller in. Zoek uit wat er gebeurd is en kom er gezamenlijk achter hoe alle puzzels opgelost moeten worden. Eén ding is zeker: vanaf de eerste seconde zitten jullie al compleet in het spannendste verhaal ooit. Escaperoom Utrecht is dan ook zeker geschikt voor puzzelaars van het eerste uur en Sherlock Holmes in de dop.

Zoek dus niet verder naar een activiteit met jouw collega’s, vrienden, familie of met je partner, escape room dichtbij Utrecht is geschikt voor iedereen. De beleving is goed te bereiken met de auto en vind je voor de deur gratis parkeerplaatsen. 

Escape room Utrecht
Scroll naar top