fbpx

FAQ - Veelgestelde vragen

FAQ - Frequently Asked Questions

FAQ

FAQ – Vragen over een escape room in het algemeen, reserveren, betaling of andere vragen? Hier vind je meest gestelde vragen en de antwoorden. Geen antwoord gevonden  op jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Reserveren - Betaling - Annuleren

Via de knop direct reserveren op onze website kun je een reservering maken. Kies voor de gewenste dag en tijdstip. Na het invullen van al je gegevens wordt de boeking afgerond. Je krijgt direct een bevestiging via de mail. Deze kan in de Spam/Reclame terecht komen.
Ja hoor dat is geen probleem. Geeft dit zo snel mogelijk door via ons contactformulier op de website. Vermeld hierbij het reserveringsnummer en de factuurgegevens.
Bij de start van een reservering wordt het tijdstip geblokkeerd om jou de gelegenheid te geven rustig je reservering te doen. Op die manier kan dus niet snel iemand anders het door jou gewenste tijdstip afpakken. Als er iets fout is gegaan (meestal de betaling) dan reserveren wij het blok toch. U ontvangt dan een email met betaallink. U heeft dan nog 24 uur de tijd deze te betalen. Na die 24 uur word de reservering geannuleerd.

Dat geen probleem, zolang het totaal aantal spelers maximaal zes is. Neem dus gerust meer mensen mee.

Je reserveert voor een kamer, ongeacht het aantal personen. Je mag zelf bepalen met hoeveel personen je komt, zolang het maar minimaal 3 is en maximaal 6.

  • Bij annulering tot 72 uur voor aanvang wordt het betaalde bedrag min € 12,00 administratiekosten binnen een week retour gestort op de rekening waarvan betaald is.

  • Bij annulering minder dan 72 uur voor aanvang vindt er geen restitutie plaats.

  • U kunt uw reservering kosteloos verplaatsen tot 72 uur van te voren.

  • Tot 24 uur van te voren kan de boeking wel verplaatst worden tegen een vergoeding van € 25,00.

  • Annulering kan alleen via een mail naar info@skyhighescaperoom.nl met vermelding van je reserverings-ID.

Vervoer

Voor ons pand zijn 2 parkeerplaatsen, in de directe omgeving zijn er meerder parkeerplaatsen beschikbaar. Houd alleen wel rekening mee dan de parkeerplaatsen van andere bedrijven zijn. Parkeren is gratis.
Wij adviseren jullie om 9292ov te raadplegen voor de best mogelijke optie om ons per openbaar vervoer te bereiken.

Praktische vragen

Totaal duurt de ervaring 1,5 uur. Ervan uitgaand dat jullie netjes op tijd aanwezig zijn. Je wordt in onze ontvangstruimte ontvangen, ook is het fijn om nog even naar het toilet te gaan voordat je de kamer betreed.
Het spel zelf duurt een uur. Na afloop maken we nog een leuke groepsfoto en heb je de mogelijkheid om nog een drankje te doen. Wel vragen we je om even niet over de kamer te praten op het moment dat de volgende groep arriveert.
Onze kamer kan met maximaal 6 personen gespeeld worden. Dat is echt het maximum. Het meest ideaal is om met 4 a 5 personen te spelen.
Je boekt voor een tijdsslot van 1,5 uur. Wij verwachten jullie 7 minuten voor je geboekte tijd. (niet veel eerder en niet veel later, wees op tijd!) Op het geboekte tijdstip zal het spel gaan beginnen. Als je te laat bent is er geen tijd meer om het hele spel te spelen. Het spel word dan korter, een volgende groep mag namelijk niet de dupe worden. Ben je heel veel later dan kan het spel helemaal niet meer gespeeld worden wegens gebrek aan tijd. Er vind dan GEEN restitutie plaats. U kunt de kamer dan voor een ander moment reserveren.
Je wordt niet vies tijdens het spel. Ook hoef je geen zware fysieke inspanning te leveren. Je kunt het beste kleding aantrekken waarin je je goed kunt bewegen en waar je je lekker in voelt.
Nee, het is niet mogelijk om tijdens het spel gebruik te maken van het toilet. Natuurlijk maken we een uitzondering bij eventuele calamiteiten.
Onze kamer is gespeeld door vrouwen die hoogzwanger waren, dit was geen enkel probleem.
Rolstoelvriendelijk? Er hoeft niet veel gelopen te worden en zou theoretisch dus voor mindervalide en rolstoelgebruikers gespeeld kunnen worden, echter licht onze kamer op de eerste verdieping en is er geen lift aanwezig.
Het spel is in het Nederlands en Engels te spelen.
Ja, dat kan zeker! Wij accepteren pin en contante betalingen.
De belangrijkste regel is dat wij het niet toestaan dat mensen onder invloed van alcohol en/of drugs het spel spelen. Als wij dit constateren word je niet toegelaten tot onze escape room en onze lounge ruimte. Er vindt dan ook geen restitutie plaats.

Veelgestelde vragen

Een escape room is een kamer waarin je samen met jou team in opgesloten word. Naar aanleiding van een verhaal dien je doormiddel van het oplossen van raadsels en puzzels binnen de gestelde tijd de kamer te verlaten. Dit lukt alleen door goed teamwork en communicatie.
Je moet het vooral leuk vinden om spelletjes te spelen! Puzzelen, ondernemend zijn en op onderzoek uitgaan. Vaak bestaat het team uit verschillende soorten mensen, de een kan goed puzzelen de ander weer goed rekenen. Mochten jullie er niet uitkomen? Dan kan de spelleider vanuit de control room een of meerdere hints geven.
Ja, Sky High Escape Room hanteert een minimum leeftijd van 16 jaar. Jonger raden wij zeker af. Onze kamer is volledig in het Engels en jongere personen kunnen de kamer als eng ervaren. Onze huidige escape room zijn dus niet geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar/ kinderfeestjes.
Eng is een groot woord. Spannend is het wel! Gevaarlijk is onze kamer niet! Er hangen camera’s en er is een microfoon aanwezig, waardoor de spelleider jullie altijd kan zien en verstaan. In de kamer is alleen jou team aanwezig.
Als het jullie niet lukt om binnen de gestelde tijd te ontsnappen is het game over. Wij komen jullie dan uit de kamer halen.
Nee, in de kamer zijn geen acteurs aanwezig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er iemand uit een kast komt en je laat schrikken.
Jullie spelen het spel alleen met je eigen team, er zijn dus geen andere spelers in de kamer.
Onze kamer is vrij pittig! En daarmee ‘uitdagend’.
Het ontsnappingspercentage ligt rond de 49%.
FAQ
FAQ
FAQ - Sky High escape room - logo

ZACHTE JAZZ, HEIMELIJK GEFLUISTER, DE GEUR VAN GIN-TONICS EN SLECHTE BEDOELINGEN… WORDT MEEGEZOGEN IN EEN GEVAARLIJK SPEL VOL INTRIGE, LIEFDE, MISDAAD EN DE DOOD.

Scroll naar top