FAQ

FAQ - Veel Gestelde Vragen

FAQ

FAQ – Algemene vragen over een escaperoom?  Heb je geen antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail of telefonisch.

RIVM - COVID-19 - Corona-virus

Uiteraard neemt ook Sky High Escaperooms maatregelen om het corona-virus buiten de deur te houden. We hebben alles voor je op een rij gezet, in de FAQ.

FAQ  Corona-crisis maatregelen:

  • Max 6 personen uit verschillende huishoudens.
  • Blijf thuis bij keelpijn, koorts of verkoudheid
  • Wij desinfecteren onze rooms grondig na ieder team
  • Wij controleren niet op QR code. (niet verplicht voor onze branche)

Reserveren - Betaling - Annuleren

Via de knop ‘direct reserveren’ op onze website kun je een reservering maken. Daarmee kun je kiezen voor de dag en het tijdstip wanneer je als team wil komen escapen. 

Na het invullen van al je gegevens wordt de boeking afgerond. Je krijgt direct een bevestiging via de mail, LET OP! Deze kan in de spam- of reclamemap terecht komen.

Dat is uiteraard geen probleem. Geef dit zo snel mogelijk door via ons contactformulier op de website, vermeld hierbij het reserveringsnummer en de factuurgegevens. De factuur zal digitaal verstuurd worden.

Bij de start van een reservering wordt het tijdstip direct geblokkeerd om jou de gelegenheid te geven rustig je reservering af te ronden. 

Op die manier kan dus niemand anders meer het betreffende tijdslot reserveren. Als er iets fout is gegaan dan staat er wel nog een reservering op het door jou gekozen tijdstip. 

Mocht het zijn dat de betaling niet correct is gegaan dan ontvangt je een e-mail met een betaallink. Deze betaling moet binnen 24 uur worden overgemaakt. Als het niet is overgemaakt zal de reservering automatisch worden geannuleerd.

Het maakt voor ons niet uit met hoeveel spelers jullie komen. Voor iedere boeking geldt minimaal drie en maximaal zes spelers. Je betaald per boeking en niet per persoon.

Een reservering kan tot 72 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd of verplaatst.

Indien je annuleert tussen de 24 en 72 uur voor aanvang wordt er alleen € 12,00 administratiekosten in rekening gebracht. Het betaalde bedrag minus de administratiekosten zal binnen zeven dagen op je rekening worden gestort. 

Bij een annulering van minder dan 24 uur voor aanvang vindt er geen restitutie plaats.

Tot 24 uur voor aanvang kan de boeking tegen een vergoeding van € 25,00 worden verplaatst.

Je kan bij ons pinnen en contant betalen.

Vervoer

Wij hebben twee gratis privé parkeerplaatsen voor de deur. In de nabije omgeving zijn er nog meer gratis parkeerplaatsen

Indien je met het openbaar vervoer wilt komen adviseren wij om 9292.nl te raadplegen. Er is een bushalte op negen minuten loopafstand.

Praktische vragen - FAQ

De totale ervaring duurt ongeveer anderhalf uur. De tijd dat je in het kantoor doorbrengt is 60 minuten.

 

Onze kamer kan met maximaal 6 personen gespeeld worden. Dat is echt het maximum. Het meest ideaal is om met 4 a 5 personen te spelen.

Wij verwachten jullie zeven minuten voor de geboekte tijd. Wees op tijd! Ben je een paar minuten te laat dan zal er minder speeltijd zijn. Ben je meer dan vijftien minuten te laat dan kan er niet meer gespeeld worden. Dit heeft te maken dat er nog teams na jullie komen. Er zal dan géén restitutie plaatsvinden. Wel kun je de boeking omzetten naar een andere dag en tijdstip.  

Je kunt het beste kleding aantrekken waarin je je goed kunt bewegen en waar je je lekker in voelt. Je zult niet vies worden.

Nee, het is niet mogelijk om tijdens het spel gebruik te maken van het toilet. Natuurlijk maken we een uitzondering bij eventuele calamiteiten.

Onze kamer is gespeeld door vrouwen die hoogzwanger waren, dit was geen enkel probleem.

Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping die alleen te bereiken is via een trap. Verder is er geen zware fysieke inspanning nodig.

 

Het spel kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gespeeld. Dit kun je aangeven tijdens het reserveren.

 

Ja, na afloop is er een gelegenheid voor een drankje of een borrelhapje.

De belangrijkste huisregel is dat wij het niet toestaan dat mensen onder invloed van alcohol en/of drugs het spel spelen. Als wij dit constateren word je niet toegelaten tot onze escaperoom en onze lounge ruimte. Er vindt dan ook geen restitutie plaats.

Veelgestelde vragen - FAQ

Een escaperoom is een interactief spel op een fysieke locatie waarbij een groep mensen samen puzzels, raadsels en uitdagingen ontdekken en proberen op te lossen binnen een bepaalde tijd. Bij ons is dat 60 minuten. Samenwerking en communicatie zijn hierbij cruciaal.  

Als je het leuk vindt om spelletjes te spelen, te puzzelen, raadsels op te lossen en samen te werken dan is escapen echt wat voor jou. Binnen een team kan iedereen zijn eigen kwaliteit hebben. Er is een spelleider die jullie verder kan helpen.

Nee, je hoeft niet slim te zijn, maar je moet wel outside the box kunnen denken.

Ja, Sky High Escaperooms hanteert een minimumleeftijd van zestien jaar. Jonger dan zestien jaar zullen wij niet aanraden vanwege het feit dat de kamer als spannend kan worden ervaren.

Eng is een groot woord, spannend is het wel. Maar gevaarlijk is onze kamer zeker niet. Er is beeld en geluid waardoor de spelleider jullie altijd kan zien en horen. 

Dat willen we graag voor ons houden, maar uiteraard laten we jullie niet in de kamer zitten!

Jullie spelen het spel alleen met je eigen team, er zijn dus geen andere spelers in de kamer.

Onze kamer uitdagend en heeft een ontsnappingspercentage van 45%.

FAQ
Bloodvlek
faq

Onze escaperooms zijn ontworpen, geschreven en geregisseerd door Bram Koedam van In De Speelhal.

Scroll to Top