Online Escape Room

Publieksfavoriet 2019, Online escape room
Online Escape Room

Een nog spannendere online escape room  ga je niet snel tegenkomen! Met de titel  ‘de filmische online escape room’  en alleen maar reviews vol lof over de kamer, is ontsnappen moeilijker dan je denkt. 

De verhaallijn neemt je bij binnenkomst meteen mee en zal je al meteen de echte detective in je naar boven halen. Des temeer leuker om de bloedstollende verhaallijn te doorbreken en de kamer te ontsnappen!

Sky high live video escape room online - Online escape room
Video afspelen

De Online Escape room is het verhaal alles!

De Escape room  zuigt je namelijk helemaal in het verhaal met bijpassende geluiden, lichten en muziek. 

Je zal zelf een rol spelen in het meespelende en ietwat opwindende verhaal waardoor je adrenaline door je lichaam jaagt. Met kippenvel in je nek en een scherpe blik op alles wat je ziet en hoort, zal de tijd voor je omvliegen. 

Elkaar in een ander licht zien en gefocust op eenzelfde doel kun je deze spirit ook mee terug nemen naar de werkvloer. Een escape room is dus niet alleen voor je plezier, spanning en sensatie, je leert er ook nog eens heel veel van!

Erg leuk online uitje voor verschillende groepen.

Doordat de  escape room een goede mix is van spanning, sensatie, teamverband en een verhaal dat iedereen interessant vindt, is het perfect voor een uitje met kleine en grote teamverbanden.

Online Escape Room
Bloodvlek
Award Online escape room

De nummer 1 online escape room van de wereld.

Maar naast je bedrijfsuitje is online escape room  ook voor andere groepen geschikt. Vriendengroepen, families, collega’s, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en zelfs klasgenoten kunnen deelnemen aan de spannende online escape room. 

De escape room heeft een moeilijkheidsgraad van vier sterren dus verwacht dan ook zeker dat jouw hersenen zullen kraken bij het oplossen van de raadsels!

Zoek dus niet verder naar een online activiteit met jouw collega’s, vrienden, familie of met je partner, escape room  is geschikt voor iedereen. 

Wij garanderen je dat na dit spannende avontuur iedereen de smaak van online escape room te pakken heeft. En met ons bloedstollende verhaal zal je ook zeker niet stoppen voordat je het antwoord weet. 

Online Escape Room
Scroll naar top